Футболистът на Левски Марин Петков не желае да поднови договори с клуба и

...
Футболистът на Левски Марин Петков не желае да поднови договори с клуба и
Коментари Харесай

Марин Петков отказва да преподпише с Левски?

Футболистът на Левски Марин Петков не желае да възобнови контракти с клуба и от „ Герена “ ще са принудени да го продадат през лятото, с цел да не се стигне до проблема с Андриан Краев. Контрактът на 20-годишния футболист е до юни 2025 година и след Нова година той ще може да договаря свободно с различен тим, в който да премине като свободен сътрудник. На този стадий обаче новината не е доказана нито от клуба, нито от играча.

Петков дебютира за Левски на 10 ноември 2019 година при гостуването на Ботев Пловдив, изгубено с 0:1. Дебютното му попадение също пристигна при проваляне на “сините ” – 1:2 от Славия в „ Овча купел “ на 17 март 2021-а.

През есента Петков бе запаса на фланговите нападатели Уелтон и Роналдо. Двамата обаче бяха продадени през зимата. Това отвори място в титулярната единайсеторка за младока. Николай Костов му даде късмет и той го сграбчи. От началото на сезона крилото има на сметката си 29 дуела във всички шампионати, в които вкара 8 попадения, като пет от тях пристигнаха точно напролет.

Той е и най-младият състезател в историята на клуба, който доближава до кота 100 публични мача. До момента младежкият национал има на сметката си 125 срещи и 21 гола във всички съревнования.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР